vrijdag 30 december 2011

Peter's Farm

Met trots kunnen we melden dat we in 2012 met Peter’s Farm in zee gaan.
Waarom kun je niet om Peter’s Farm Kalfsvlees heen? Gewoonweg omdat geen enkel stukje kalfsvlees zo uniek is als dat van Peter’s Farm.

Kwaliteit
Alle producten van Peter’s Farm hebben de kenmerken: vers, zeer smaakvol, zeer mals, constante kwaliteit, rijk aan mineralen en vitaminen, natriumarm, licht verteerbaar en ze zijn op ontelbare manieren te bereiden. Welke is voor jou het belangrijkste? Kies maar, keuze genoeg!

Dierenwelzijn
Kalveren in kuddes? Jazeker! Kalveren hebben van nature de behoefte om in kuddes te leven. Peter’s Farm biedt de kalveren de veiligheid en geborgenheid van de kudde en laat haar kalveren met gemiddeld 60 soortgenoten vrij ronddartelen. Ze bepalen alles zelf: wanneer en hoeveel ze willen eten en of ze willen staan, lopen, liggen, spelen of slapen. Peter’s Farm combineert deze leefwijze met moderne computertechnologie. Elk kalf krijgt gegarandeerd maximale zorg en aandacht van de boer(in).

Traceerbaarheid
Waar het kalfsvlees precies vandaan komt? Van een echte Peter’s Farm natuurlijk. Ook op gebied van traceerbaarheid loopt Peter’s Farm voorop. Peter’s Farm biedt de unieke mogelijkheid om je aankopen tot op de boerderij te traceren. Alle kalfsvleesproducten zijn namelijk voorzien van een boerderijcode. Deze kun je op de website www.petersfarm.nl invoeren en je krijgt direct alle informatie over de boer en zijn familie die met veel liefde voor hun kalveren gezorgd hebben. Een QR (Quick Response) code is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van traceerbaarheid. Met deze code krijg je via je mobiele telefoon direct informatie over het kalfsvleesproduct.

Zekerheid
Dat de zon opkomt en onder gaat is zeker. Net zo zeker als onze garantie op het gebied van voedselveiligheid. Alles wordt van fok tot kok gecontroleerd, zodat jij je volledig kunt richten op je kookkunsten. Je hoeft je verder nergens zorgen over te maken, dat doet Peter’s Farm wel voor je!

Open Informatie
Altijd al willen kennis maken met het boerenleven en willen weten wat er nu écht op een boerderij gebeurt? Peter’s Farm geeft je deze mogelijkheid. In de zomerperiode worden er regelmatig open dagen georganiseerd waarbij je door de boer(in) enthousiast wordt rondgeleid op hun prachtige bedrijf. Kom gerust kijken, Peter’s Farm heeft geen geheimen! Meer informatie en de lekkerste recepten vind je op onze website: www.petersfarm.com. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Peter’s Farm? Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, Facebook en/of Twitter weet je zeker dat je niets mist.

Verkrijgbaarheid
Kalfsvlees van Peter’s Farm is o.a. verkrijgbaar in de webshop van Peter’s Farm: www.kalfsvleesbestellen.nl
Om ideeën op te doen en om kennis te maken met Peter’s Farm Kalfsvlees nodigen we je van harte uit op één van de evenementen waar wij, de Lowlandsmokers, aan mee doen. Deze kun je vinden op onze website www.lowlandsmokers.eu


Geen opmerkingen:

Een reactie posten