woensdag 20 april 2011

Onze sponsors voor 2011

We zijn erg blij dat Ecobrasa ook dit jaar weer hun ondersteuning aan het team wil verlenen.

Ecobrasa:

Omdat al onze leden al geruime tijd zelf met deze briketten werken, was de keus,  om Ecobrasa te benaderen voor sponsoring niet zo moeilijk. Ecobrasa is de milieuvriendelijkste briket die verkrijgbaar is. Deze kolen zijn gemaakt van 100% kokosschil en geproduceerd onder goede omstandigheden. Dit is een ecologisch verantwoord product. Op zich klinkt dat allemaal mooi, maar er voor ons moet er ook goed mee te werken zijn, en dat is het ook! Ecobrasa houd lang en constant zijn temperatuur vast, je hebt er minder van nodig en laat minder as achter, kortom een ideaal product voor ons om mee te werken.

De BBQ fabriek

Via het forum zijn we in contact gekomen met Edwin de Gouw, die spontaan zijn hulp en expertise aanbood om ons te ondersteunen,  Edwin had al wedstrijdervaring en heeft ons de nodige tips gegeven, daarnaast is Edwin eigenaar van de BBQ fabriek en heeft de BBQ fabriek ons met materiaal ondersteund.

De BBQ fabriek is ontstaan uit onze eigen passie voor buitenkoken.
wij geven u dan ook graag professioneel en eerlijk advies over,  de diverse apparaten en hun unieke bbq-en gril mogelijkheden.
wanneer u bij ons besteld monteren en bezorgen wij uw BBQ aan huis op het tijdstip dat het u uitkomt.
Zo heeft u het gemak van online bestellen en de service van een speciaalzaak. en u betaald pas als de BBQ bij u geleverd is. Wij zijn officieel Big Green Egg  dealer en leveren deze uit voorraad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten