zondag 27 mei 2012

BBQ WEDSTRIJD HOOGEVEEN

Een tijdje geleden meldde Marchinus op het forum dat hij op Hemelvaartsdag een BBQ wedstrijd ging organiseren in Hoogeveen.  Al snel had Hugo besloten dat hij (als True2BBQ) hier maar heen moest gaan met zijn rubs en sauzen en Mathé vond het ook wel gezellig. Tsja, en als je dan toch al 2 Lowland Smokers aanwezig hebt en Phubar en Padawan ook wel zin hadden in een BBQ hebben we ons op het laatste moment ook maar ingeschreven voor de wedstrijd.

De organisatie zorgde voor een mooie locatie en het vlees, een hele kip, varkensfilet, runderkogel spierstuk en spareribs. Deze ingrediënten werden om 11.00uur verstrekt en tussen 14.30 en 15.00 kwam de jury (bestaande uit de kok/eigenaar van het Koetshuis en de kok/eigenaar van de Kitchen, beide lokale restaurants) langs om de gerechten te proeven.

Uiteindelijk streden 5 teams om de eerste plek en een mooi trofee. Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat deze trofee nu in bezit is van de Lowland Smokers! foto's: fire&food en organisatie BBQ wedstrijd Hoogeveen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten