vrijdag 22 juli 2011

Qmusic

2 weken geleden kregen we het verzoek of het ons leuk leek om als ahum Nederlands kampioen te bbq'en tijdens de finale van de tour de Q van Qmusic. Dat leek ons wel wat, even onder het team rond gevraagd en al gauw hadden we 4 man en vrouw bij mekaar.

Het feestje was op de stadscamping van Groningen en daar zou ook de radio uitzending vandaan komen, en o ja of we ook wat in de uitzending wilde zeggen over BBQ! Gelukkig hebben we daar onze welbespraakte Frank voor, die zijn hand daar niet voor omdraait.

Vanuit het hele land gingen de smokers op pad, tussendoor nog even een tussenstop bij ecobrasa en daarna door naar de stad Groningen.

Ik was er als eerste en heb snel de spullen uitgepakt en rustig van het zonnetje genoten totdat de andere er waren. Na een tijdje arriveerde de rest en toen was alles binnen no time opgebouwd.

Frank hielp Mattie met het aansteken van de BBQ's en opende daarmee het feestje

Ook waren we benaderd door de Nederlandse brandwonden stichting, die een campagne voeren om het veilig bbq'en onder de aandacht te brengen. Of we daar aan wilde meewerken? Natuurlijk! als we kunnen helpen dit goede doel te steunen, dan doen we dat. De stichting had Willy gestuurd, zij is een consulente van de Nederlandse brandwondenstichting. We hebben wat ideeen gewisseld en al gauw klikte het, erg gezellig dat je er was Willy! en bedankt voor het maken van de foto's!

Als snel vielen de puzzle stukjes in mekaar en gingen we los, en zoals altijd met een hoop lol zijn we aan de gang gegaan en liep het lekker, muziekje op de achtergrond! lekker hoor! Halverwege was er een optreden van Miss Montreal, erg gaaf! En later kwam ze nog even bij ons aanwaaien (zeg maar backstage LOL)

Het was een gezellig feestje, kijk maar naar het filmpje en de foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten